YouTube Nederland in actie voor Sint Maarten

11 september 2017 Door Michiel Peereboom In OCC Nieuws

Zoals iedereen weet is Sint Maarten zwaar getroffen door orkaan Irma en gaat het veel geld en tijd kosten om de schade te herstellen. Op initiatief van Bas van Teylingen van het YouTube kanaal Jeukvogel komt maandag de top van de Nederlandse YouTube community bij elkaar om geld in te zamelen voor het Rode Kruis. Met deze actie willen de YouTubers hun betrokkenheid tonen bij de ramp. Ze gaan een speciaal voor deze actie door Martijn Schimmer gecomponeerd lied inzingen in de OCC studio in Amsterdam. De opbrengst van de clip gaat geheel naar het Rode Kruis. Daarnaast zullen alle kijkers worden opgeroepen om geld in te zamelen voor giro 5125. 

Uniek aan deze actie is het grote aantal YouTubers dat geheel belangeloos een bijdrage wil leveren aan de noodhulp en heropbouw van Sint Maarten:

Dylan Haegens, Marit Brugman, Rick Vermeulen, Teun Peters, Ronald Vledder – HGP,  Wilbert Beltman – HGP, Hanwe Chang, Timo Mangelaars, Carré Albers, Marthijn – Ponkers, Noah – Ponkers, Jesper – Ponkers, Ellis in YouTube land, David Harms – DDG / DDC, Koen Dulfer – DYTG , Pamela Kroes, Femke Meines – Junior Songfestival, Sven van der Meulen, Kelly Buth, Sophie Ousri, Shaquille Polak, Paul Goudsmit – KingAlert, Veras Fawaz, Dylan Peys, Bardo Ellens, Jeroen van Holland, Eelco Kingma – DYTG, Erik van Tok, Lisa Kolster – GirlsWorldProblems, Rob Hoeckx – Smoare, Niels – Smoare, Yvo – Smoare, Meester Hoefnagels, Matser, Jacky plays Games, Eddie vd Meer, Marnick Vlemmix – EenGameStad, Rossen, Lotje – Kindafreaky, Wouter vd Vaart – Dodo, John Quote – Prankster, Chris – Prankster, Aart – Prankster, Robin Zomer – BENR, Kelvin – Kalvijn / Cinemates, Marije Zuurveld, Defano Holwijn, Rutger Vink – Furtjuh, Thomas – Gewoon Thomas, Qucee – Supergaande, Patjemoss, Quinsding, Koen Brouwer, Peter de Harder – Cinemates, George Chovjka, Serena Verbon – Beautylab, Tara – Endless Weekend, Larissa – Endless Weekend, Kevin Dooms, Thomas Brok – Korthom, Marco – Techtime, Josefine, Jeroen – Kodaaf, Joachim – Yojoa, Ferry de Ruiter – The Voice.  Inmiddels zijn bovenstaande namen bevestigd, maar de aanmeldingen blijven binnenstromen.

Meer informatie:
jarno@occ.social
website: occ.social